Ahogy a legutóbbi Erfo-s cikkemnél írtam, kiderült, hogy lesz papírmunka, nem is kevés.
Ma a Thököly út 82-be mentem segítséggel, ahol jónéhány papírt aláírtam nyilatkozatokról stb., de megéri, mivel úgy tűnik, megy a dolog, szóval remélhetőleg minél hamarabb dolozhatok.

A tegnapi napom nem volt rossz, mivel voltam egyfajta tanulmányi kiránduláson Ráckevén a hajómalomban.
Bár a buszozást szívesen kihagytam volna, viszont a cukrászdázás az jó volt.
Én albán krémest ettem, ami abban különbözik más krémesektől, hogy van rajta még egy plusz csokiréteg.
Emi is evett valamilyen sütit, bár hogy milyet, az most nem fog eszembe jutni.

Miközben utaztunk a busszal, megmutatta, milyen zenéket szeret, ahogy én ma.

A mai nap is viszonylag jó volt, mondjuk a pékség felidegesített, de remélem, hogy minél hamarabb el tudok már szabadulni onnan.

Sajnos nem épp vidáman búcsúztunk el egymástól Emivel, ugyanis poénból elkezdett bökdösni, ahogy pingpong edzésen a Norbit is, aki pedig Emese előtt mondta nekem, hogy mi is van – mivel ők járnak edzésre.
És kicsit erélyesebben mondtam neki, hogy ezt ne csinálja, mivel nekünk, vakoknak ez nem vicces, még ha neki, és néhány látó osztálytársunknak igen, mivel néha hallom, hogy egy-két látó fiúval elhülyéskedik.
Szóval most megsértődött rám, de ez van. Bocsánatot kértem tőle, úgyhogy majd megnyugszik valamikor.

Ma a tesin is kicsit dühös voltam, mivel futottunk, és ha látók is vannak körülöttem, akik velem tesiznek, akkor én késztetést érzek arra, hogy ugyanolyan gyors legyek, mint ők – ez eddig nem volt így, csak mostanában, mivel eddig világéletemben vakokkal tesiztem, de hát ez nem fog menni.
Én megpróbáltam, viszont az lett az eredménye, hogy nekiszaladtam a kapunak – tudom, hogy mi merre, és milyen messze van, viszont túl gyors volt a sebességem, aztán meg átestem a tesitanáron.

Múlthéten egész jó kedvem volt, nem úgy ezen a héten. Mindegy, ez van.
Az motivál, hogy remélhetőleg hamarosan beindul számomra a meló, írom a könyvem – egyre közelebb vagyok a végéhez, illetve találtam egy jó oldalt, amin el tudok kezdeni tanulni programozni, hogy aztán az általam készített játékokkal, programokkal is megpróbáljak keresni némi pénzt.

A gimivel kapcsolatban az a helyzet, hogy például az angolt látom, hogy az nagyon nem megy – a péksuliban igen, mivel ott nagyon alap az angol, viszont az angol érettségi tételek nagyon brutálisak.
Annak idejn az egyik haverom, aki ugyanott végzett, ahol én, magántanárral oldotta meg a dolgot.
Majd lehet, én is megpróbálom.

Írtam múltkor, hogy küldök egy mailt annak a sulinak, ahol majd a programozási képzést szeretném megszerezni.
Igazából én ezt meg is tettem, és most várok a válaszukra. Jó lenne, ha azt mondanák, hogyha fel vagyok mentve matekból, az nem baj. Mindegy, nem ábrándozok, majd kiderül.

Most mentem, jók legyetek! Sziasztok!

Újabb előrelépés az Erfoval kapcsolatban!

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?