Hellósztok! Mert olyannyira feldobott ez a jó hír, hogy nagyon, ezért már mondom is, mi az!
Képzeljétek, jövőhéttől visszaáll az iskola rendje hibrid oktatásra úgy, mint nagyjából egy hónapja volt!

Tehát gimi még nem lesz május tízedikéig, aminek azért örülök kicsit, mivel a barátnőmmel tudok lenni – jaj, ez a szerelem, de elveszi azt a kevés eszemet is, ami van.
Hogy mi lesz, még nem tudom. Mert aztán május tízedikéig még jó sok minden változhat mindenféle irányba. 🙂

Jövőre lesz ez az igazi, ha minden jól alakul, mert ugye délelőtt melózom, délután gimi. És azért lesz ez jó így, mivel lesz plusz pénzem, amit nem nagyon kéne elköltenem, mert jól jön még az.

De amúgy jól vagyok most, hála az égnek.
Bár egy-két napja elég meglepő dolgokat tudtam meg, amik furcsa, rendkívül zaklatott, lehangoló lelkiállapotba kerítettek, de hagyok nekik időt, aztán minden helyre jön.

A könyvemmel is haladok – mondjuk az írói facebookoldalam nevét elrontottam, és legkésőbb csak április tizenhatodikán tudom megváltoztatni, de sebaj.

Ma fogok felelni gimis angolból délután, vagyis inkább este ötkor, a környezetről, és annak védelméről.
Nem volt valami jól megírva a fogalmazásom, ezért szombat este nyolckor felhívott az angol tanárom, hogy lenne e kedvem kijavítani, mire mondtam, hogy persze, miért is ne.
Mondta, hogy öt perc alatt megleszünk, ehhez képest, mikor megnéztem a javítás végén az időt, 8:50 volt, szóval majdnem egy óráig szöszmötöltünk vele.

Vasárnap volt Norbinak a szülinapja, huszonhárom éves lett.
Volt finom, csokikrémes torta, amiből jó sokat megettem, és vetettem neki – mivel nem mehettem ki a cukrászdába, három nagy islert ajándék gyanánt, aminek nagyon örült.

Úgyhogy per pill minden oks, remélem, ti is jól vagytok! 🤗
Lassan már úgy tűnik, itt is marad nálunk a tavasz – bár néha hallani még hóról áprilisban, de hát érdekes időket élünk manapság.
Szóval, aki teheti, menjen ki a levegőre! Én is azt szoktam tenni, mikor nem vagyok lusta, hogy kiviszem a gépem, és pl. ott írom a könyvem, a természetben.

Mindenkinek további kellemes szép napot!

2021, április: talán az első igazán jó dolog, ami velem történt

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?