Ez olyasmi lehet, mint a szegényből lett gazdag, aki a múltbéli sorsából kifolyólag megtanulja értékelni azt, amihez jutott, és, amit elért, és nem részegíti meg a megszerzett hatalom.

És most valószínűleg, mert nem épp jó időkk elé nézek, úgy örültem egy-két dolognak, amik a napokban történtek velem, mintha az ötös lottót nyertem volna meg.

Nemsokkal az előző bejegyzésem után átgondoltam az írói dolgaimat, és arra gondoltam, hogy, mielőtt kiadnék majdnem negyvenezer forintot, töprengjek el az ötleten, hogy megér e annyit.
Így beszéltem Krisszel, a remélhetőleg jövendőbeli szerkesztőmmel, és lektorommal az ötletem kapcsán.
Felajánlotta, hogy tízezer forintért biztosít nekem egy órányi beszélgetési időt vele Skypeon keresztül, minek keretében elmagyarázhatom neki, hogy mit szeretnék, ő pedig segít a cselekményben, hogy az egész történet íve jó legyen.

Már el is utaltam neki a pénzt, és ezt kaptam válaszul:

“Remek, akkor keressünk egy időpontot. Mit szólnál március 17-e szerda 14:00-hoz? Ha nem jó ez az időpont, akkor kérlek írj nekem egy napszakot, amikor
neked is megfelel. 
Előre egy óra konzultációs díjat szoktunk elkéri. Ez bruttó 12.700 Ft.
Fontos, hogy szedd nagyjából össze a kérdéseidet, minden apróságot, amit tudni szeretnél, hogy ne maradjon ki semmi!”

Úgyhogy tizenhetedikén megtudom, mit is ér az ötletem, és, hogy mennyire vethető papírra! Vagyis virtuálisra egyelőre. 🙂

Tegnap kiolvastam egy könyvet, a Fegyverforgató sorozat első részét, a Fegyverek Házát egy magyar írónő által, akitől megvásároltam a könyvét.
Írtam róla kritikát, ha szeretnéd, itt tudod elolvasni.

Nemrég ebédeltem – az nem volt olyan finom, aztán gondoltam, hogy folytatom a Fegyverforgató sorozat második kötetét, de előtte csak úgy, felnéztem a Facebookra.
Bekövettem Fróna Zsófia, az írónő oldalát, és, ahogy nézelődtem a hírfolyamban, láttam, hogy kiírt valamit.
Mivel érdekelt, így megnéztem. És, amit láttam, azt először nem is hittem el.
Be is másolom, hogy mi volt az, hogy ti is tudjátok:

“Újabb értékelés került ki a Fegyverek Házáról 😊
Örülök, hogy Dániel is ennyire megszerette ezt a világot. Köszönöm szépen a kedves szavakat 😊”
Aztán alatta megosztotta a linket, amit én is beillesztettem ide. A FB oldala majdnem 800 kedvelőt számolhat, úgyhogy nagyon örülök, hogy ez történt.

Megosztottam több facebookos írói csoportban az eddig már publikált könyvrészleteket a készülő regényemről, és többségében azt mondták, hogy jó, és tetszik nekik.

De még tudom fokozni az örömhír áradatot.
Kaptam egy levelet a Moobius pályázatról, ahová beneveztem.
Nemsokára kapok hozzá segítséget, és meg fogom tudni osztani a közösségi médiában is, hogy bekerültem, aztán majd lehet szavazni a művemre, hogy bekerülhessek én is a mentorprogramba.

Van egy kicsi rossz is, hogy elfelejtettem a gimis angol felelést, hogy ki kellett volna dolgoznom egy érettségi tételt, de szerintem nemsokára nekiugrom, hogy túl legyek rajta.

Még a legrosszabb idők is hoznak magukkal jó pillanatokat

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?