Igaz az a tény, hogy minden lehet/ne jobb, de rosszabb is.
Ezért értékelni kell azt, ami van.
Viszont abban biztos vagyok, hogy ennél rosszabb már nem lehet.

Nem én vagyok az első, aki az interneten is közli, hogy megint bezártak mindent, csak az élelmiszer boltok maradhatnak nyitva.
Tehát a sulinak is annyi, hibrid oktatás sincs.

Ezt tegnap tudtam meg, mint mindenki. Úgy volt, hogy Norbival ne menjünk át ma, ugyanakkor azt is mondták, hogy elbúcsúzhatunk a többiektől, mivel egész sokáig nem találkozhatunk velük.

Én elbúcsúztam Emitől. Majdnem egy óráig tartott, és azért nem tudott tovább tartani, mivel a szakiskola igazgatónője kifejezte nemtetszését, hogy fogtam magam, és átmentem a gyermekotthonból a suliba.
A mai gyakorlat egyértelmű, hogy elmaradt, de azért még az úszástanár tartott volna órát. Nem is értem, hogyan.

Úgyhogy sajnos Emese tizenhetedik szülinapjának is lőttek ezzel, de azt garantálom, hogy jövőre a tőlem telhető legjob tizennyolcadik szülinapja lesz.
Nem írom le, mit adtam volna neki, mivel ez hadd várasson magára a jövő évig, ugyanis semmi nem változott ezzel kapcsolatban.

Csak az a baj, hogy most annyira nincs kedvem semmihez, és nem is igazán hiszem, hogy lesz egészen újbóli sulikezdésig.
De tegnap megkaptam a várvavárt levelet, hogy Krisz áprilisban szívesen foglalkozna a kéziratommal.

“A kézirattal Krisz a 2021. április 12-ei héten foglalkozna.
Olvasás után Krisz tud abban is segíteni, tanácsot adni, hogyan haladj tovább. 

Ha ez így megfelel, a teljes bruttó összegből (38100 Ft) 10 000 Ft előleget várunk itt egy héten belül, majd  a fennmaradó bruttó összeget (28100 Ft-ot)
egy hónappal az időpontod előtt  kérjük befizetni.”

Ahogy írtam, ez nem fog tetszeni néhány embernek, de én akkor is elküldöm a pénzt, hogy érjen valami öröm így a sok rossz között.
Egyébként soknak tűnhet, ha így olvasod, hogy mennyit is kérnek el azért, hogy véleményt írjanak, lektoráljanak, segíthenek a dramaturgiában (cselekményben), stb.
Én többre számítottam, ugyanis nem titok, hogy nagyjából hetven oldallal kell foglalkoznia.
Csakhogy ha ez megvan, akkor utána már én magam is tudok haladni, hova tovább, ki tudom adni a könyvemet ekönyvként.
De visszatérve arra, hogy soknak találhatod a fenti összeget:
Este agyaltam rajta, hogyha borítóval együtt, ami úgy tűnik, hogy készülget, eladom például 2250 Ft-ért, akkor 33750 forintot kapok abban az esetben, hogyha tizenöten – igen, jól olvastad, (csak) tizenöten vásárolják meg a regényem, és az elég kevés.

Tudom, egy ideig nem kerül ki a nagyon segíteni akaró embereknek köszönhetően a kalózoldalakra ingyenes formában, ahogy ez lenni szokott, tehát remélhetőleg vissza is fog jönni a kiadott pénz.
Ha valaki megveszi ekönyvként, akkor az másnak nem adható át – vagyis de, csak az már szaktudást igényel. És azt, hogy más jól járjon, azért az ezzel járó procedúrát kevesen vállalják, ahogy eddigi tapasztalataim alapján láttam.

Ez némileg most erőt ad, ahogy visszaolvasom, de attól még szomorú vagyok – leginkább amiatt, mert nem lehetek a barátnőmmel…

A covid igazi átka 2: rosszabb már tényleg nem lehet

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?