Bár tegnap egyik pillanatról a másikra – igazából magam sem tudom, hogy miért, de rossz lett a kedvem, aztán megint jó, mivel a Norbival készített hangfelvételeinket hallgattam, hogy miket hülyéskedtünk, az felvidított.

De ez a jó kedvem ma is megmaradt, úgyhogy rávettem magam, és a barátnőm is végre már velem tudott tartani, tehát úsztunk egyet.
Mármint nem együtt, úgy, vagyis na… 😳 izé… egy sávban, az tény, és ebből adódtak problémák, hogy néha véletlenül egymásnak mentünk, mivel nem szándékosan, de elúsztam máshová, mint egy újszülött kis ebihal. 😀
Első alkalommal mindketten nagyjából huszonnégy hosszt úsztunk, és a víz hőmérséklete nem is volt olyan rossz, de még nem ugrottam be a rajtkőről, csak bemásztam.
Mondjuk elszoktam tőle, ez tagadhatatlan, hisz ebben az évben még nem is úsztam.
Eminek azért tetszett – nagyon szeret úszni, és nem mellesleg ügyes is. Mármint nem néztem meg, hanem hallás alapján következtettem arra, ahogyan megy. Vagyis úszik.
Csak, mikor meglátta, hogy mennyien is leszünk a medencében, és, hogy nem csak a mi osztályunk – hiába, hogy onnan nem többen, mint ketten voltunk, ült ki a morcimarci kifejezés az arcára, amivel részben én is egyetértettem.

Úszás után fürödtem egy jót – vittem magammal sampont, és tusfürdőt, úgyhogy most aztán senki nem panaszkodhat, hogy igénytelen lennék. XD
Na jó, csak vicceltem, még, mielőtt valaki tényleg elhinné, hogy nem adok magamra, mert nagyon is de.

A baj egyébként csak annyi, hogy természetismeret van az első óránk után, tehát ami nyolckor van.
És nincs időnk beérni oda, mivel azzal, hogy felöltözünk, nekem most még hajat is kellett szárítani – napokon belül meg is szabadulok a fejemen lévő hajfeleslegtől, el is megy az óra fele.
A többieknek rajtunk kívül mázlija van úgymond, mivel ők otthon vannak, és nem úsznak, tehát van idejük becsatlakozni term. ism. órára.

Lehet, hogy ma elnézünk valahová, mivel egy olyan nevelő lesz beosztva dél után, akivel még jó is menni a városba, úgyhogy majd írok arról is.
Most léptem, mert kedvem támadt inni egy teát. Szevasztok! 🙂

Az első úszásóra 2021-ben

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?