Részben azért sem írtam, mivel annyira sok minden nem történt, hogy egy bejegyzésre elegendő legyen, de már igen.
Na meg, nem kell minden nap blogolni. 🙂

Képzeljétek, megtudtam, illetve tapasztaltam is, hogy van a barátnőméknek egy nagyon komoly házi mozi rendszerük, amin, ha zenét hallgatnak, vagy filmet néznek, akkor azt az egész házban lehet hallani, sőt. Talánn még a szomszéd is hallja, de ők is szoktak bulizni, szóval a kölcsönösség az megvan.

Letöltöttem a Kedvencek temetőjét, és megnézték. Emi nem szereti a horrort, de az anyukája és a kishúga igen.
Elvileg ma este az Egészség ellenszerét tervezik nézni.

Ettem nagyon finom húslevest, bár a zöldségeket a krumpli kivételével kihagytam belőle, ahogy Emese és az öccse is, de végre normális tészta volt benne.
Mindig azt mondogatom én a suliban, hogy az ottani leveseket nem eszem meg, mivel tele van mirelit zöldségekkel, illetve semmi változatosság nincs benne, nem úgy itt.

Karácsonyi ajándék

Valahogy a tegnap reggelem már úgy indult, hogy nem volt jó kedvem. Nyűgös voltam, meg ilyenek.
Háát , ez valószínűleg betudható a barátnőmmel két napja este köztünk történteknek, amik részben hatással voltak a lelki állapotomra, de remélhetőleg minden rendbe fog jönni.

Beszéltem vagy fél órát a kedvenc suli pszichológusommal telón, és mondta, hogy ilyenkor ismerjük meg egymást, ugyan mikor máskor és ezeket a köröket le kell futni. Rájöttem, hogy ezek szerint most derül ki, hogy megmarad-e a kapcsolatunk, vagy sem.

De azért este hat, hét felé kihívtak Em szülei, és érdeklődtek, hogy mi a véleményem a bluetoothos fejhallgatókról.
Igen, meglepődésemre egészen hightech szülők azért a generációjukhoz képest, hát még a mamájuk, akivel ugyancsak volt alkalmam beszélni az elmúlt napokban Messengeren, telefonon.

Mivel a véleményemet kérték, ezért azt mondtam, amit gondoltam. Vagyis, hogy szerintem a jó BT-s fejesek kilencven körül kezdődnek.
Ők csak annyit mondtak, hogy na, akkor mit szólok ehhez, és a kezembe adtak egy fejhallgatót.
Van rajta rádió, memóriakártya foglalat, vezetékessé is lehet tenni, és USB-n kell tölteni, hogy a bluetooth módot lehessen használni.

Bár alapból jack és USB kábelt nem kaptam hozzá, ami fura, de az utóbbit megoldom, az előbbiben meg segített Emese öccse, és adott egy vezetéket a fejeshez.

Először azt hittem, hogy csak úgy megmutatják nekem, és nem is én kaptam, de, amikor vissza akartam adni, mondták, hogy nem pulcsit kapok ajándékba, hanem ezt. Bizonyára ennek jobban örülök, és az anyukája még egyszer elmondta, hogy üdvözöl a családban.

Mondtam, hogyha a pulóvert adták volna, annak is ugyanúgy örültem volna, mivel tőlük, olyanoktól kaptam, akiket igen, szeretek.

Nyilván a fejhallgató sem kilencven volt, de a szándék a fontos, főleg, ha azt nézzük, hogy azt mondtam, mikor még online beszéltem a szülőkkel, hogy nem kérek tőlük semmit. Elég ajándék az nekem, ha már a lányukkal lehetek.

Emese kapott egy százhuszonnyolc GB-os pendriveot, amire már vágyott egy ideje.

Aztán ittunk alkoholos pezsgőt. Em két pohárral is megivott, aminek nem igazán örültem, aztán panaszkodott, hogy szédül egy kicsit, és fáj a feje.
Tőlem is kérdezték, hogy kérek-e még, mire mondtam, hogy köszönöm, nem.

Úgyhogy a tegnapi nap is egész jó volt, de akkor is: aminek rendbe kell, hogy jöjjön, az jó lenne, ha úgy lenne, mert mégis csak idegesít engem egy kicsit azért.

Elvileg amúgy majd fogunk rántott halacskát enni, amit szeretek. Lesz halászlé is, de azt már nem. 🙂

Amit kihagytam

Ja, az az előző blogbejegyzésből kimaradt, hogy Emi apukája nekiállt menőzni velem a vendégek előtt azzal, amit nekik, szülőknek csak úgy már mutattam, egy-két nappal a megérkezésem után.
Ez az volt, hogy elővette a pénztárcáját, és elkezdte dobálni az aprót a földre, én pedig megmondtam, hogy mi az.
Egyedül az ötvenest és a húszast keverem, de a húszasnak magasabb hangja van.

Ez olyan valami számomra amivel még a gimiben is meg tudtam lepni az osztálytársaimat, de volt, hogy még néhány vak társamat is pl., mikor ezt az interneten, hangbeszélgetésben is képes voltam megtenni.

Már karácsony előtt megkaptam az ajándékom!

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?