El sem hiszed, milyen jól esik, mikor be tudom tartani, amit ígérek nektek, olvasóknak.
Tegnap azt mondtam, hogy ma jelentkezem. És így is történt!

Megvolt a felelés angolból, háromnegyedre sikerült.
Lehetett volna jobb is – igyekezni fogok, hogy jobb is legyen, csak ez most az első volt, és még stresszeltem, mivel új volt nekem ez az egész.
Nem magyarázkodni akarok, de tényleg ez a helyzet.

A tanár bátorítgatott, az viszont jól esett.

Tegnap óta különösebben fontos esemény nem történt velem – ja, természetismeretből a pék suliban kettest kaptam (mértékegységek, átváltások), de sikerült feljavítanom négyesre, aminek Emi nagyon örült.
Igazság szerint ő motivált, mint mostanában mindenben, és nagyon remélem, innentől kezdve ez nem fog változni, mivel sokat jelent ez nekem.

A gimivel kapcsolatban is mondta ma, miközben ebédeltünk, hogy inkább picit jobban figyeljek oda a karrieremre.

Persze holnap is megyek nulladikra – nem lesz matek, mivel még mindig beteg a tanár, úgyhogy befejezhetjük az új filmet, amit elkezdtünk nézni, a Ready Player One-t. Örülök, hogy sikerült vele elnyernem a tetszését.

Paprikás krumpli volt amúgy az ebéd, és nem volt különösebben rossz, bár Emnek nem igazán ízlett.

Mikor jöttem vissza a gimiből, még gyorsan vettem neki, és magamnak száznyolcvan forintért az édességautomatában karamellás túrórudit.
Épp úgy sikerült visszaérnem hat harmincra, hogy oda tudtam neki adni, no meg persze jól megölelgettük/puszilgattuk a másikat, azt ki nem hagytuk volna. 🙂
Most épp facebookon beszélgetek vele, miközben ezt a postot írom, és vélhetően nemsokára megtudom, finom volt e neki, vagy sem.
Bár szerintem igen, minden elbizakodottság nélkül.
Kedden is adtam neki csokistejet a CBA-ból, és marscsokit – az a kedvence, és tetszett neki.

Ja, miközben áradozok itt az Emesével való kapcsolatomról, azt mindenképp megjegyezném, még mielőtt el nem veszek a szerelem ködében, hogy sikerült megoldanom a felmentés problémát, ráadásul a rosszul beírt matek hiányzások, amikből van egy pár, is kitörlődnek az eKrétából.
Sikerült beszélnem a tanárral, ezért kellett visszasietnem a gimiből a pék suliba, ha még talizni akartam Emivel, de ír egy kérvényféleséget, hogy szeretné, ha felmentenének.
Azt bemutatom, és elvileg meg is kapom.

Holnap ugye péntek lesz.
Pék szakmai gyakorlat lesz nekünk – csak pénteken szokott lenni, szerdán ugye azért volt, mivel nem volt infó tanár.

Hát, jó lenne, ha Emese is ott lenne – vagy inkább nem, de áh… nem is tudom. 😳
Inkább jó lenne, de ez nem így lesz, ami abból a szempontból lehet, nem is baj, hogy kell egy kis időt távol töltenünk egymástól.

Ezért jó is, hogy gimibe járok.

Most megyek, nem tudom, hogy mikor, de szerintem hamarosan ismét írok!

A háromnegyedes angol felelés

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?