Merthogy ez tényleg így is van.
Majdnem úgy volt, hogy eltűnök, de mégsem.
Ugyanis a mostani hétvégén sikerült tönkretennem az összes weboldalam, annyira okoskodtam, de végül megoldódott a probléma.
És ez bizony egy érdekes helyzet jelenleg, mivel nem akkor írom a blogpostot, hogy visszamentem a gimiből, hanem közben, hogy ott vagyok.

Ez pedig úgy történhet meg, hogy most tulajdonképp informatika van, amin nem csinálok semmit, mivel, ahogy már írtam régebben, PPT lenne jelenleg.
Azt is írtam, hogy az infóra bemegyek – végül a másodikra mentem csak, hogy elmondjam a tanárnak, ne akarjon osztályozni PPT-ből.

Megbeszéltük, hogy az OKJS adatrögzítői vizsgámat vigyem be, és az alapján fog osztályozni.
Szóba került, hogy egy-két éve járt ide egy diák – egyébként ismerem őt, aki kitűnő érettségit tett még infóból is, a PPT-t segítséggel oldotta meg.
Úgyhogy ez szerintem nekem is menni fog, ennél fogva érdemes lesz infóra is járnom.

Ugye az utolsó infóra jöttem be.
Lazán ledobtam magam a helyemre – mindig az első padban vagyok, megittam egy dobozos jegeskávét, és abban a tudatban, hogy nincs benn a tanár, és szünet van, vigyorogva elkezdtem mondani az osztálytársaimnak, hogyha benn lesz, akkor megmondom már neki, hogy PPT-ből plz, ne adjon feladatot, mert ha belepusztulok is, akkor se fogom tudni vakon megcsinálni.

Fűztem volna még a tanár személyiségéhez illetően sok mást is az első órai tapasztalataim alapján, de még időben mondták, hogy benn van, úgyhogy egy kicsit kellemetlen helyzetbe kerültem, de elpoénkodtuk, mindenki jót nevetett rajta.

ERFO

Hétfőn megint voltam az ERFO-ban, és Emivel lehettem, hála az égnek.
Dobozokat tettünk légmentesen lezárható zacskóba, amiről fél óra után megállapítottam, hogy nagyon monoton, és gyanítottam, hogy az összes feladat is az lehet.
Még akkor is az lenne, ha pénzt kapnék érte.

Ha valóban elég kitartó leszek, akkor ezért szeretnék informatikus lenni, mivel nekem kell, hogy kamatoztathassam a kreativitásom, pl. a programozás terén.

Na jó, most megyek, mivel közben magyar óra lett, és ott figyelni kell a jegyzetelésre.

Egy hónapja a gimiben

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?