Végül úgy történt, hogy írok Dunakilitin még egy bejegyzést.
Ez azért lett így, mivel olyan események történtek.
Vagyis az utolsó este, aminek az éjszakáján, tehát most, írom ezt a postot.

Általában az szokott lenni, hogy az utolsó este van egy búcsúztató műsor, amit a tábor zenész lakói adnak elő, mivel ilyenek mindig vannak, előtte pedig vacsorázunk egy jót.

Eddig olyan ételeket kaptunk, amiket itt, a táborban csináltak a tanárok, pl. paprikáskrumpli.
Viszont ez alkalommal pizzát rendeltek. Volt egy sonkás kukoricás, és egy hús nélküli azoknak, akik nem szeretik a húst.
Ha jól hallottam, huszonöt dobozzal rendeltek – gyanítom, hogy ízenként, ha azt nézem, hogy négyen, fiúk megettünk együtt tizennégy szeletet, amik akkorák voltak, mint egy nagy tányér.

Utána kaptunk házi krémest, ami nekem nagyon ízlett, és ezt a porcukor a tetején csak még finomabbá tette, illetve a közben italként elfogyasztott Cola még jobban fokozta az élvezeteket.

Minden gyerek kapott egy tábla csokoládét, amiből nekem még megvan a nagyja, de valószínűleg holnap az édességeim nagy részét elfogyasztom, miközben a RailJet vonattal visszafelé robogunk Pestre.

Nem fogok fenn maradni egész éjszaka, mivel akkor a vasárnapom egy katasztrófa lenne, ehhez pedig semmi kedvem.
Úgyhogy most szerintem megyek is aludni.

Ja, de arról azért még teszek egy említést, hogy van egy úgynevezett bolti kirándulás, ami már évek óta működik, kifejezetten a Dunakilitis táborban hagyomány ez.
Itt én egy hét alatt majdnem tízezer forintot költöttem el édességekre, amikből a másik öt szobatársamnak is adtam, természetesen, cserébe ők is megkínáltak, mikor voltak boltban.

Miket vettem? Csak hogy megéhezzen a Kedves Olvasó. 🙂
Piskótatallért, vaníliás karikát, tálcás drazsét, amit Norbival mindig veszünk, amikor csak tehetjük, ugyanis ez a finomság ritkaságszámba megy, csokis, csomagolt piskótát, chipset, legalább hat csomaggal, Oreos kekszet, amit nagyon szeretek és colát.
A megszokotttól eltérve egy üveg különleges vaníliásat is vásároltam, ami nagyon tetszett.

Na jó, inkább alszom, mivel reggel alig fogok tudni felkelni.

Mindenkinek kellemes jó éjt!

Utolsó nap a Dunakilitis táborban

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?