Múlt hét vasárnap, vagyis tizennegyedikén – nem akkor, hanem előtte néhány nappal úgy gondoltam, hogy kell egy kis változatosság, ezért megoldottam, hogy el tudjak menni a tesómékhoz.

Új házba költöztek, ami szerintem jobban néz ki mindegyiknél, amiben korábban voltak.

Tiszaföldváron, vagyis vidéken laknak, ami egy hétig, mivel most vasárnap megyek vissza az iskolába, nekem teljesen jó, hogy ne legyen olyan monoton az élet.

Jelenleg csak én, és a tesóm, Robi anyósa tartózkodunk a szerintem egész nagy házukban, mivel a többiek, a négyéves Biankát, az unokahúgomat is belevéve, elmentek egy ismerősük ballagására.

Én azért nem mentem, mivel egyrészt már nem fértem be a kocsiba, másrészt pedig szerintem nekem nem sok érdekesség lett volna ott.
De így legalább meg tudom írni ezt a bejegyzést, amit egy jó ideje, amióta itt vagyok, tervezek.

Nagyon jókat szoktam aludni – amivel mostanában nincs is bajom, de vidéken azért egy kicsit más pl. a levegő miatt, és enni.
Ma például reggelire nutelláskenyeret ettem, ebédre paprikáskrumplit sok virslivel, vacsira pedig fasírtot sültkrumplival.
Tehát jók az ennivalók, a sulis kajákkal ellentétben. Tegnap brassoi volt, előttevaló nap pörkölt tésztával.
Sokszor fagyizunk is, de többnyire csak dobozosat, és ki nem is nagyon tudunk menni az eső miatt, amit soha nem lehet tudni, mikor jön, viszont Biankával szoktam játszani.

Már amikor nem nézek sorozatot, de igyekszem foglalkozni Biával. A Netflixen megtaláltam a Valós Halál Sci-Fi-t, ami szerintem nagyon izgalmas. Ha jól láttam, eddig csak két évad van belőle, amivel mindjárt meg is vagyok, majdnem két nap alatt.

Azért persze már várom, hogy visszamenjek, mivel kicsit hiányoznak a többiek.
Ilyenkor vannak ott jó programok – nem is értem, hogy van ez, a bulit sajnálom, hogy nem voltam ott.
Ettek tiramisut, amit nagyon szeretek.

Hm, holnap szerintem írok egy bemutatkozó oldalt a blogomba. Csak el kell gondolkodnom, hogy a fő weboldalamon, a tdani.huu-n lévő magamról oldallal mi, hogy legyen.

Most megyek, majd még írok.

A tesóméknál – egy kis változatosság

Post navigation


Vélemény, hozzászólás?